PRESUN!!!

Stránka sa presúva na novú adresu!

http://war-angelorum.blog.cz/

Login

Nástenka
Nástenka pre hráčov
RPG „Škôlka“
Keď ste odoslali profil a registráciu na WA a Váš profil je na stránke, znamená to, že sme Vás prijali a môžte začať hrať v skúšobnej knihe, ♦Link♦ kde preveríme Vaše RPG schopnosti. Škôlka prebieha väčšinou od 17:00. Rozpíšte sa. My Vás upozorníme na prípadné chyby a keď si budeme isté, že ovládate pravidlá RPG, môžete hrať aj v ostatných knihách. Admin team WA
Spolupráca
War Angelorum na Facebooku
Like us ;)
Návštevnosť
TOPlist
Počítanie začalo od 13.06.2012

Airi de Salmo

Airi de Salmo

Airi de Salmo

Meno: Airi de Salmo (Anjel)

Vek: 20 (21.6.1992)

Popis: Airi má tmavě hnědé trošku vlnité vlasy nejčastěji nechané rozpuštěné,její oči mají barvu jantaru a její plné rty barvy třešní jsou věčně roztažené do úsměvu, má atletickou, ale ženskou postavu a jemný hladký obličej je trošku opálený od sluníčka. Nejčastěji na sobě má tílko a džíny jen málokdy na ní najdete sukni či šaty, protože je nemá zrovna v lásce. Jediným šperkem co ji zdobí a nedá na něj dopustit je náhrdelník s mušlí co má na krku. Jediné co na sobě nemá tak úplně ráda jsou trošku špičaté uši, proto je má většinou zkované pod vlasy.

Povaha: Airi je usměvavá a milá dívka miluje děti a i oni ji. Možná právě proto je má věčně ve své blízkosti. Ráda se prochází a čte si různé knihy. Když ji, ale naštvete dokáže pořádně vybuchnout a to pak nikdy nedopadá moc dobře, naštěstí se to díky její povaze nestává často.

Životopis: Narodila se dosti nezodpovědným rodičům jako nejstarší dítě, po ní měli ještě další dvě, ale o ty se starala právě Airi, naučila se být milá i na lidi co si to nezaslouží. Už jako malá se starala o všechny děti v sousedství co to potřebovali. Airi neměla moc dlouhé dětství byla spíš takový malí dospělí. Vybrala si školu na kterou vždy chtěla jít bohužel ji nikdy nedokončila, nastoupila na ni totiž později díky smrti rodičů v jejích 15 letech. Od té doby se její život ani moc nezměnil jen chodila i do práce i do školy. Airi zemřela při autonehodě kdy zachraňovala malé dítě.