PRESUN!!!

Stránka sa presúva na novú adresu!

http://war-angelorum.blog.cz/

Login

Nástenka
Nástenka pre hráčov
RPG „Škôlka“
Keď ste odoslali profil a registráciu na WA a Váš profil je na stránke, znamená to, že sme Vás prijali a môžte začať hrať v skúšobnej knihe, ♦Link♦ kde preveríme Vaše RPG schopnosti. Škôlka prebieha väčšinou od 17:00. Rozpíšte sa. My Vás upozorníme na prípadné chyby a keď si budeme isté, že ovládate pravidlá RPG, môžete hrať aj v ostatných knihách. Admin team WA
Spolupráca
War Angelorum na Facebooku
Like us ;)
Návštevnosť
TOPlist
Počítanie začalo od 13.06.2012

Rose Veronika Blackwell

Rose Veronika Blackwell

Rose Veronika Blackwell

Meno: Rose Veronika Blackwell (Človek)

Vek: 20 (26.7.1992)

Popis: Většina lidí jí říká Ronnie nebo Rose a je zvyklá i na její střední výšku což je 168cm a je štíhlá ale ne moc jako ty vychrtliny na molu. Má dlouhé nohy díky nimž umí rychle utíkat a skákat opravdu vyskoké překážky. Také je to její zbran když jezdí na koních. Má hezké boky a prsa tak akorát které určitě neschovává v rolácích. Obličej má andělsky kulatý a vynikají v nem její oči jako led, každý kdo se na ni podívá žasne nad její krásou kontrastující s jejíma hororově ledovýma očima a naskočí jim husí kůže. Rty jsou plné, jemné a pro zvýraznění barvy si dává lůj. Její vlasy jsou hnědo-černé a splývají jí v občasných vlnkách až po pás. Její pokožka je světlá takže to dodává pěkný dojem s jejíma očima a valsama. Vždy nosí vyzívavé oblečení a nebojí se ukázat co jí matka příroda darovala. Její šatník je složen z mini šatů,mini sukní,korzetů a další.Ale nejraději nosí uplé tričko na ramínka které je jí dokonale obepnuté, rifle, volnou mikinu vždy po ruce, její oblíbené conversky a její IPhone.

Povaha: hodně lidí ji popisuje jako královnu večírků a super pařmenku.No taky že je, prostě se umí bavit a má slymsl pro humor. Ví pro co má žít a co hodit za hlavu, taky že si vylívá zlost na někom kdo ji omezuje její volnost. Chodí na všechny diskotéky o kterých ví a na hudební a jiný festivaly taky.Výtržnosti si také nenechá ujít a často mluví dřív než myslí.Ale jinak se dobře seznamuje a je milá, hodná, odhodlaná udělat každou blbost-žijeme jen jednou tak proč nezkusit všechno!-, a hlavně kreativní.Hraje na klavír a nějakej ten správnej ton zahraje i na kytaře, zpívá, kreslí. V trestínm rejstříku má pěkný stoh výtržností a její rodiče museli podepisovat opravdu hodně formulářů aby ji dostli tolikrát z vězení. Na krku má jizvu asi 5cm dlouhou od toho jak demonstrovala.

Životopis: Narodila se v Seattlu a už od malička s ní byly jen problémy. Měla bohaté rodiče a taky měly obrovský dům i se služkami. Na učitelky jenom řvala a doma se chovala jako amdílek protože to chtěla těm učitelkám tochu stěžit. Když šla na střední, vybrali jí rodiče Oxford a ona na to měla ale schválně to zbabrala aby si vybrala normální školu, kde si našla i kluka Daniela. Byla předsedkyní třídy a vždy konala nezapomenutelné večírky u nich doma. Byla jedináček takže bylo snadné vyhnat rodiče na víkend pryč. Později na jejich večírcích přibyli i drogy, marijánka, sex a lidi se rozrůstali i v ulicích a taky proto ji měly policajti pořád pod dohledem. Jednou se jí povedlo vykrást se z domu a dojela sem kde o ní nikdo nic nevěděl.